Buurtbemiddeling

Buurtbemiddeling

Goed contact met de buren is belangrijk. Wanneer dat met elkaar niet meer lukt, kan buurtbemiddeling een oplossing zijn. Getrainde vrijwilligers bemiddelen (gratis) bij een burenruzie. Zij helpen buren om problemen of conflicten zo goed mogelijk op te lossen.

Je kunt zelf contact opnemen met buurtbemiddeling. Ook organisaties kunnen problemen tussen buren en buurtgenoten aanmelden.

Een belangrijke voorwaarde is dat beide partijen vrijwillig deelnemen, de tijd hebben (en nemen) om met elkaar te praten en de wil er is om problemen op te lossen.

Wanneer er sprake is van buitensporige agressie, familieproblematiek, criminaliteit en/of alcohol- en drugsproblematiek is buurtbemiddeling geen oplossing, daar zijn andere hulpinstanties voor.

Zoek je meer informatie of heb je belangstelling om zelf als vrijwillig buurtbemiddelaar aan de slag te gaan? Raimunda H├Ârmann helpt je graag verder. Zij is de contactpersoon en de co├Ârdinator Buurtbemiddeling, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag via telefoon: 0513-629090 of mail: aanvraag@bbheerenveen.nl.

Aanmelden Vrijwilligers

Suspendisse accumsan neque non pulvinar auctor. Donec eleifend sagittis lacus, vel mattis sapien molestie ac.

Deco

Neem contact op

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum
Mail Phone

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum
Mail Phone

Een vraag?

Het Vrijwilligers Servicepunt is van maandag tot en met donderdag geopend van 9.00 - 16.00 uur. Je bent altijd welkom om langs te komen!

Neem contact op <
Boat